Rockbandet RP...

....i Munkfors. De besökte jag här om veckan och fick en skön rå rockupplevelse. Lite progg, med innehåll i texten, och ett gäng
grabbar som spelade ärlig, rak rockmusik. Det var ett härligt gäng att intervjua för de var precis som musiken...sköna, ärliga och raka. Rätt in i verkligheten med livets både bra och dåliga sidor. Sånt sitter kvar länge. Jag älskar mitt jobb. HAr du förresten sett en cigarrlådegitarr förut? Björn med röda t-shirten håller i en.

En dag för konst och kreativitet.....

....trodde jag. När november närmar sig, löven faller, och luften ute luktar nyplöjda fåror vill jag bara krypa in i skalet och måla. Så hade jag planerat dagen. Men så blev det inte. Istället fick jag lägga fokus på en trasig värmepump, fylla ved i pannrummet eftersom snön föll i stora flak ute, ett tomt kylskåp som måste fyllas inför veckan och en älg att fördela på rätt antal markägare och jägare och sedan köra ut.
Kanske blir det mer tid nästa helg.

Men kul var det

 
Och faktiskt inte så besvärligt. Direktflyg från Karlstad till Girona kostade ofattbara 259 kronor tur och retur. Det tog tre timmar....en halvtimme längre än att ta tåget till Stockholm. Vi var fem personer som delade på en lägenhet och hyrde cyklar. Det blev billigare än tågbiljetten till Stockholm. Så någon måste ha räknat fel...någonstans.