Så bra blev det inte....

....men attans så roligt det var.
I måndags började jag å silversmideskurs. Vi två som var nybörjare fick ägna tre timmar till att gå igenom alla verktyg. Mer hann vi inte.
Efter det var jag så fylld av glad inspiration att jag genast sprang hem och letade u en mässingsbit och började forma, banka, borra, fila och stå i. Jag gillar raka linjer ruffa former och faller inte för gulliga krusiduller....men till och med jag tyckte väl att det blev lite i ruffaste laget. Men glädjen...glädjen att stå där och forma.....den var det då rakt inget fel på. Åh..så roligt.

Till Moster Gunhild

Moas blogg hittar du här: www.dodgravarn.blogsot.se Hennes målningar och illustrationer är ofta väldigt fina. De bästa ligger på facebook. Di ä duktiga de där kusinbarna.

Solsken till dig denna sköna dag

När talgoxen sjunger titti tuut och solen skiner skönt är det lätt att leva och svårt att arbeta inne. Därför tog jag en låång promenad med döttrarna idag. I Lars Myttings bok Ved citerar han poeten Hans Børli:
Det är som om själva Livet går förbi, barbent, med dagg i håret....Doften av färsk ved är något av det sista du kommer att glömma när slöjorna dras för.
Vackert sagt....för det är också vår....tidig vår.