Mannekäng hos Mimmi Design

Jag tror ju alltid att Mimmi har ringt fel när hon ringer och frågar om jag vill vara med och visa hennes kläder för publiken/kunderna på 80 personer. Men när jag väl kommer dit är det jättekul. Duktig designer och alltid välarrangerat.

Inspirerande dag med Sveriges ambassadörer

900 ambassadörer för att främja kvinnor företagande i Sverige gör skillnad. Genom att våga vara "ta-sig-försam" kan det inspirera andra till att våga göra det de är ämnade för. Både EU i Bryssel och USA, med Hillary Clinton i spetsen, har sneglat på Sveriges ambassadörer och skapat ett eget koncept. Skulle 50 procent av företagen i Sverige drivas av kvinnor skulle det ge cirka 75 000 fler jobb. Kan du ens föreställa dig hur resultatet skulle kunna bli ute i resten av världen? 1987 fick Sverige den första kvinnliga vd:n i ett börsnoterat företag. Idag, 25 år senare, finns det 14 kvinnor. En svindlande snabb utveckling?? Eller?? Framåt går det...men sakta. Och utan både män och kvinnors insatser haltar det. Idag har varit en energifylld dag med många fina förebilder och bra inlägg.

Njut...bara njut....

Ute blåser det halv storm och inne sitter jag och försöker att samla ihop mig kring en artikel. Inte lätt idag. En dag med många störningsmoment som besök och telefon. Men jag skulle inte vilja vara utan ett enda av dem. Bra dag.
Har du någonsin försökt att vika ihop en 6x4 meters presenning i halv storm ensam? Det gjorde jag och höll på att fara iväg rätt över skogen.
Nej...det finns ingen fisk som ser ut så...men färgerna ville att den skulle se ut så.