Ge mig mer sol

JA, så var den här - våren.
Det skimrar grönt i skogen. Småfåglarna har hittat andra platser att få mat.
Våreldrarna brinner över allt i bygden och solen värmer.
Själv har jag bara njutit av att vara ute.
Startade faktiskt dagen med att cykla inne och titta på en dokumentär om sex norka jenter som tog sig upp på Kilimanjaro...5 895 meter över havet. Det såg ut att vara en tuff vandring. Det blir till att börja träna nu.

Nationell konferens för kvinnors företagande

Från Baskemölla nära Simrishamn där Emy köpte upp skohandlarens sista lager av träskor (som nu går på export till 22 länder) till Bjurholm nära Lycksele där kommunens tjänsemän letar upp boende och jobb till de inflyttande italienarna och amerikanarna och företataget Solvatten med den svenska (av en kvinna uppfunnen) innovationen med en 10 liters vattentank som renar vatten genom upphettning av solen och UV-strålarna. Ja....intrycken och inspirationen är många på den dag som denna. I morgon väntar en ny deag med nationell träff för alla 800 ambassadörerna för kvinnors företagande i Sverige. De är trevligt att vara företagare, ambassadör och värmlänning idag.

Härliga Skåne

Tillbaka på Flyinge.
Vi körde ner från snöflingorna i Värmland till vitsipporna i Skåne.
Elina ska göra fyra veckors praktik hos hoppryttarna Pia Pantsu och Fredrik Jönsson i fyra veckor - det tackar jag för. Det är något skönt över Skåne. Antagligen de öppna fälten och den stora himlen. Precis som i Kiruna....fast på ett helt annat sätt.