Mesta ambassadör 2011

I fredags var jag på höstens nationella konferens för alla 880 ambassadörerna för kvinnors företagande. Vi var i Stockholm på Folkets Hus och fick lyssna på lysande föreläsningar under hela dagen. Under eftermiddagen uppmärksammades de ambassadörer som varit ute på flest uppdrag under året och sedan vi startade år 2008.
JAg vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt...men jag var en av de tre som näringsminister Maud Olofsson kallade upp på scenen. Endera är det bra för att vi kanske är bra förebilder för andra och smittar av oss. eller så är det dåligt för att vi är de tre i landet som lägger så mycket tid på att smitta av oss på andra istället för att ägna den tiden åt att göra affärer och tjäna pengar.
Men på en skala på ett till tio så är det mycket roligare att lyfta andra och vara smittsam än att ha lådorna fulla i pengar. Så jag är nöjd och stolt.

Kommentarer:

1 Anders:

Good for you.



Unfortunately or maybe the luck of. There are people who will toil forever for nothing or very small monetary compensations but will foster great people that will go on and make millions.



That's the lucky draw of the volunteer be it a sports club or any other association relying heavily on the good nature of humans dedicating their time and interest for the cause and not for the money.

2 Olle Q:

Grattis Äla, den visade uppskattningen är du säkert mer än värd.

Kommentera här: