Nätverksekonomi

Tja...det blev ju en dag av den här dagen också.
Idag har jag lärt mig hur ett litet enmansföretag kan gå från att vara just ett litet enmansföretag till att bli ett internationellt företag i anti-age-branschen med hjälp av nätverksekonomi.
Tanken är amerikansk...riktigt amerikansk.

Det går ut på att att försäljare värvas och får i uppdrag både att själva sälja företagets produkter samtidigt som de också värvar nya försäljare.
Detta ska på sikt ge mycket pengar och ekonomiskt oberoende.

Men hey....är inte det så som en riktig pyramidverksamhet ser ut?
En sådan där 99 procent förlorar på att en procent ska roffa åt sig 59 procent av företagets utdelning.

Efter denna intervju...ett fantastiskt hemlagat julbord på Ritzmans i Gräsmark.
Köttbullarna var hemtrillade, lutfisken var hemlutad, syltan var hempressad och korven var stoppad i huset.
Nästan som mammas jätte goda, hemlagade mat. Gjord på de hemodlade grönsakerna, den hemslaktade grisen, det hembakade brödet och den nyskjutna älgen.
Hejja mamma för all din riktiga och goda mat....så här i grisskandalens tider.

Kommentarer:

1 Inger Fritiofsson:

Nätverksmarknadsföring är väldigt vanligt i resten av världen, men i Sverige möts den fortfarande av skepsis. Vilket stort företag är INTE en pyramid? Om man förleds satsa pengar är det en olaglig pyramid, men så länge det handlar om försäljning av produkter så är det ju inte ett lotteri utan en affärsverksamhet! Jag håller sedan ett halvår tillbaka på att sätta mig in i en affärsmöjlighet som bygger på direktförsäljning och att hjälpa andra att göra detsamma. Men det är inte "anti-age utan anyway money". Dvs att köpa det man ändå skulle ha ur sin egen butik och få det levererat direkt hem på trappen. Borde passa perfekt för dem som bor på landet...! Fast visst, i sortomentet finns väl en del skönhetskrämer, vilket företag var det som presenterade?

Kram

Inger

2 EvaLena Heinered:

Ha...så skönt då har jag lärt mig något nytt idag igen. Tack Inger!

Kommentera här: