Gud har bönhört ossÄntligen.
Igår blev Markus XBox360 överhettad och blev svart.

Just nu sitter han och läser Liftarens guide till galaxen (879 sidor) för andra gången.

Tack Gud...om du nu finns.

Kommentarer:

1 vivan:

Är det ett spel som kraschat...eller?

Jag min dumbom vet inget om sädana bokstäver xbox360 hm..måste jag lära sådant?

ha en skön kväll!

kramiz:)

2 IngerF:

Kanske skulle sammanföra denna unge man med min son? Han gillar också böcker i tvåkilosklassen (helst fantasy och verk typ "Liftaren")och satt häromnatten och köpte sig en X-box. Vad det nu är.

Kram

IF

3 EvaLena Heinered svarar::

Vivan,En Xbox 360 är en processor där många av våra ungdomar sitter och spelar spel. Inte bara en timme om dagen utan fyra, fem och sex timmar om dagen. Om du frågar mig är det förödande för en hel generation. Inte för att de spelar...för de umgås ganska mycket med sina kompisar fast över internet. Svenska kompisar och andra nya bekanta från hela världen som de träffa över nätet. Engelska blir också riktigt bra eftersom de pratar oavbrutet med sina utländska medspelare för att lägga upp en strategi och vinna. Nej...det är för att den verkliga världen försvinner och för att de rör sig så minimalt. Ut från de instängda rummen kommer bleka och hålögda varelser med kutig rygg.Ingen är en dumbom för att han eller hon inte vet vad en Xbox är. Snarare är det den som tar för givet att alla vet.

4 EvaLena Heinered svarar::

Inger,Xbox är ett elände för de små tonåringarna. Det ha vi upptäckt när Markus har kommit ut ur sitt rum och är en helt anan än när han sitter koncentrerad framför sitt spel. den som uppenbarade sig var en riktigt trevlig varelse.

5 IF:

Jag som tycker det var eländigt nog redan innan med "bara" datorerna. Törs inte säga hur många timmar mina söner (och för all del jag själv) tillbringar framför skärmen. Vi har gamnacke allihop!

/Inger

Kommentera här: